schoonheidsspecialist-ermelo-mo-uniqueIeder mens is uniek. Mag er zijn. Dat ziet u terug in de naam ‘Schoonheidssalon Mo-unique’ én merkt u aan onze schoonheidsbehandelingen. Elke behandeling wordt dan ook zorgvuldig en op maat samengesteld, zodat die precies voldoet aan uw wensen – en de eventuele behoeftes van uw huid.

Over de salon
Schoonheidssalon Mo-unique staat bekend om de uitstekende kwaliteit, ongedwongen sfeer en uitstekende service.

✓ Schoonheidsbehandeling voor elk huidtype én budget
✓ Uitgekiend huidverzorgingsadvies
✓ Hoogwaardige, hypoallergene huidverzorgingsproducten
✓ Schoonheidsbehandeling bij kanker

Voel je mooi en uniek… bij schoonheidssalon Mo-unique 💕

> Maak een afspraak

Monique vertelt
“Na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan bij o.a. welnessresort De Zwaluwhoeve en een schoonheidssalon in Londen, wist ik het zeker: ik wilde mijn droom achterna.”

Dreams come true
“Na terugkeer van ons gezin in Nederland kreeg mijn hartenwens al snel vorm: in 2012 opende ik mijn eigen beautysalon. Ik was de koning(in) te rijk. En wat destijds begon als een kleine praktijk aan huis, is in no time uitgegroeid tot een volwaardige, professionele schoonheidssalon.”

Schoonheidsbehandeling op maat
“Geniet van een ontspannende gezichtsmassage, laat uw wenkbrauwen vakkundig verven of epileren, of uw nagels verfraaien met een prachtige gel- of nagellak. Door mijn expertise, de juiste technieken en geavanceerde apparatuur bent u verzekerd van de beste behandeling en een gericht schoonheidsadvies, voor een eerlijke prijs.”

U kunt bij salon Mo-unique terecht voor een:

“Wát uw wensen ook zijn: in onze salon vindt u altijd de schoonheidsbehandeling die bij u past. Voor een heerlijke verzorging, gezellig praatje en een strálend resultaat! Zie ik u snel?”

Liefs, Monique


monique de boer LEEFTIJD voelt als 25 MAN nero KIDS dochter van 15 en zoon van 14 FAVO BEAUTYMERK tyro cosmetics & jennifer young FAVO BEHANDELING gezichtsmassage PASSIE (ver)zorgt graag WEETJE gék op chocola 😉


Reacties zijn gesloten.