Lichaamsmassage voor (ex-)kankerpatiënten

Lichaamsmassage-voor-kankerpatiënten-ermelo-jennifer-youngDe diagnose en behandeling geven veel onrust en stress. U komt niet alleen in een medische molen, maar waarschijnlijk ook in een emotionele achtbaan terecht. Hoe heerlijk is het, om u even geen patiënt te voelen? U over te geven aan het moment? Ervaar de ontspannende, zachte aanrakingen die u even helemaal wegvoeren van het alledaagse, zorgen en stress.

Even wat energie opdoen. Gaat u zitten en geniet. Wij zorgen voor de rest. Beloofd.

100% natuurlijk & veilig
Tijdens de behandeling maken we uitsluitend gebruik van de intensief verzorgende, speciaal voor kankerpatiënten ontwikkelde, producten van Jennifer Young. De massage is volledig contra-indicatievrij en kan dus gerust en veilig worden toegepast.

Pure verwennerij
De super ontspannende lichaamsmassage geeft een weldadig, rustgevend gevoel en helpt uw lichaam sneller te herstellen. Tijdens de massage richten wij ons tevens op verschillende drukpunten, waardoor het zelfhelend vermogen van uw lichaam wordt gestimuleerd.

Massage Beauty Despite Cancer by Jennifer Young™
De lichaamsmassage duurt ongeveer 60 minuten en kost € 50.

Voordelen
Belangrijke bijkomende voordelen van de lichaamsmassage:

✓ Vermindert angst, stress, depressieve en boze gevoelens
✓ Geeft energie
✓ Verbetert uw nachtrust
✓ Verbetert uw kwaliteit van leven
✓ Ondersteunt een goede bloeddruk

… en nog veel meer. U heeft er – hoe dan ook – baat bij. Meer weten over de vele voordelen? Bel of mail gerust, wij helpen u graag.

Bekijk ook onze andere schoonheidsbehandelingen voor mensen met kanker:

Reacties gesloten