Recensiesrecensies-schooheidsbehandeling-bij-kanker

Een aantal ervaringen van (ex-)kankerpatiënten, over onze speciale schoonheidsbehandelingen bij kanker:

 

Pure verwennerij!

 

Ik heb vandaag genoten van een zeer uitgebreide gezichtsbehandeling voor mensen die met kanker te maken hebben. Pure verwennerij… Fijne zalfjes, luchtjes en prettige handen die dit op vakkundige wijze uitvoeren. Monique is bovendien een lieve, gastvrije vrouw die je op je gemak stelt, duidelijk zegt wat ze gaat doen én vraagt waar jouw wensen liggen. Super verwennerij, tijd voor mezelf in deze hectische periode. Bedankt Monique!

⎯ Ine van Hoeckel, Putten

 

 

Supervriendelijke aanpak, ik vond het heel fijn!

 

Op 2 november 2018 had ik een afspraak bij jou. Het was voor mij heel spannend, want wat gaat er gebeuren? Ik, kankerpatiënt, als ‘proefkonijn’. Mijn armen en handen kregen een verwenbeurt, zo zag ik het. Nou, het was fantastisch! Allereerst werd ik gerustgesteld. Koffie. Een heerlijke warme stoel. En een supervriendelijke aanpak. Heel lekker was de massage. Of het heeft geholpen? Ik denk dat ik dan wat vaker moet komen, dat lijkt me logisch. Maar ik heb het heel fijn gevonden.

Monique, ga zo door en ik hoop dat je nog veel voor o.a. kankerpatiënten mag betekenen. Lieve groetjes, Thea.

⎯ Thea Visser, Ermelo

 

 

Ik gun het iedereen die ziek is, dit ook te ervaren!

 

Tijdens de strijd tegen kanker ben je volop bezig om te vechten en mentaal sterk te blijven. Doorgaan, flink zijn. Daarom is het zo ontzettend fijn om ook een keer de tijd te nemen voor jezelf en je lichaam te laten verwennen. Even ontspannen en genieten. Na mijn lichaamsmassage en gezichtsbehandeling voelde ik mij een aantal dagen veel energieker en rustiger in mijn lichaam. Helemaal als ik kijk naar mijn mooie nagels na de manicure. Ik voel me verzorgd en dat is zo ontzettend fijn. Ik gun het iedereen die ziek is om dit ook te ervaren en gewoon even alles los te laten en te genieten. En bij Monique kan dat zeker ✨ Liefs, Lisanne Spaander ✨

 

 

Een aanrader om naartoe te gaan!

 

Een behandeling bij Mo-Unique kan ik van harte aanbevelen! Prettige ontvangst; Monique is open, hartelijk en geeft je snel het gevoel van huiselijkheid. Goede uitleg van wat ze precies gaat doen is heel prettig, en de behandeling wordt zeer professioneel gegeven. Ze gebruikt goede producten, is scherp op de hygiëne en het effect van de behandeling was goed en prettig. Een aanrader om naartoe te gaan!

⎯ De heer A.S., Harderwijk

 

 

Even had ik het gevoel mijn oude voetjes terug te hebben. Heerlijk!

 

Afgelopen week een relaxmassage-behandeling mogen ondergaan. Heerlijk een uur kunnen genieten en ontspannen. Vooraf werd gevraagd waar nog ik nog last van had, en waar ik vooral extra behandeling voor zou willen krijgen. In mijn geval mijn voeten in verband met neuropathie. Iedereen die dat heeft hoef ik niet uit te leggen dat het een continue pijn/prikkeling is; bijzonder vervelend en altijd aanwezig. Gedurende de massage aan de voeten had ik even echt het gevoel mijn oude voetjes terug te hebben. Wat heerlijk. Monique bedankt!

⎯ Claudia Louw, Ermelo

 

 

Een goede behandeling voor lichaam én geest!

 

Vijf jaar na mijn ‘borstkanker-periode’ heb ik een geweldige ervaring gehad met Monique als behandelaar, of hoe je het ook mag noemen. Het is in ieder geval een vrouw ‘met gouden handen’. Met in het achterhoofd de periode die ik ooit heb doorgemaakt, en waarin zo’n behandeling zoals deze nu mogelijk is, kan ik zeggen dat het zo heerlijk is om je even helemaal over te geven; aan een ontspannen ‘olie-massage’ vanaf de voetzool tot aan de toppen van je vingers en het puntje van je hoofd… Zo zacht en gevoelig, op de juiste punten wordt er wat druk uitgeoefend. Het is een heerlijke beleving en nu, een paar dagen later, ben ik er nog steeds vol van. Het is echt een aanrader om even uit de heftige tijd – die kanker met zich meebrengt – een soort van verwenmoment te kunnen ervaren. Een goede behandeling voor lichaam én geest!

⎯ Henny van de Pol, Harderwijk

*Henny heeft alle drie de behandelingen voor (ex-) kankerpatiënten mogen ervaren: de lichaamsmassage, gezichtsbehandeling en manicure.

 

 

Erg prettig en ontspannend!

 

Vandaag een lichaamsmassage gehad van Monique. Om even nergens aan te denken, even alle spanningen van me af te zetten. Nou, dat is gelukt… Monique vertelde me stap voor stap wat ze ging doen, dat vond ik erg prettig. Dan weet je wat er gaat gebeuren. Ik ging ontspannen bij d’r weg. Is zeker voor herhaling vatbaar. Monique, bedankt!

⎯ Henry Mol, Ermelo

 

 

Genoten, en een duidelijke uitleg!

 

Ik heb vanmiddag genoten van een wel zeer uitgebreide gezichtsbehandeling/massage. De uitleg die je er bij gaf was heel duidelijk. Ik wist niet dat er zo veel drukpunten in je gezicht zitten. Heerlijk.

⎯ Emma Ruiter, Ermelo

Reacties gesloten